Flauta

ESTHER  GARCIA FERRER

Naix a Cocentaina (Alacant). Inicia els seus estudis musicals a la Unió Musical Contestana amb el  Mestre José Pérez Vilaplana, per a desprès  continuar-los  als conservatoris d’Alcoi, Ontinyent i Alacant, on obté el Títol  de Professor  Superior de Flauta Travessera  amb la professora Carolina Lluch.

Ha realitzat diversos cursos de perfeccionament amb  els professors Mª Dolores Tomás, Claudi Arimany, Marco Antonio Pérez, Carolina Lluch i  Raymond Guiot, Aixi com un curs de didàctica dels instruments de vent per la professora Sylvia Schwarzenbach i un curs  d’improvisació  amb Emilio Molina.

Des del curs 1.999-2.000 es professora de flauta travessera a l’escola de Música del Comtat i de l’Escola de Música de la Unió Musical Contestana.

ESTHER GARCIA FERRER

Naix a Cocentaina (Alacant). Inicia els seus estudis musicals a la Unió Musical Contestana amb el Mestre José Pérez Vilaplana, per a desprès continuar-los als conservatoris d’Alcoi, Ontinyent i Alacant, on obté el Títol de Professor Superior de Flauta Travessera amb la professora Carolina Lluch.

Ha realitzat diversos cursos de perfeccionament amb els professors Mª Dolores Tomás, Claudi Arimany, Marco Antonio Pérez, Carolina Lluch i Raymond Guiot, Aixi com un curs de didàctica dels instruments de vent per la professora Sylvia Schwarzenbach i un curs d’improvisació amb Emilio Molina.

Des del curs 1.999-2.000 es professora de flauta travessera a l’escola de Música del Comtat i de l’Escola de Música de la Unió Musical Contestana.