HISTÒRIA

RESSENYA HISTÒRICA DE LA UNIÓ MUSICAL CONTESTANA

En l’any 1932 en la Vila de Cocentaina (Alacant), mitjançant la fusió de dues bandes locals, la “Primitiva El Serpis” o “Banda Vella” i la “Agrupació Musical La Moderna” o “Música Nova”, va néixer la “Unió Contestana Musical “, sota l’adreça del Maestro Enrique Pérez Margarit. Inicialment es va nomenar una Comissió formada per representants d’ambdues Bandes, Enrique Gisbert, José Insa i Vicente Ames per la Primitiva del Serpis, i Miguel Molins Castelló, Vicente Genis Nadal i Rafael Cortés per l’Agrupació Musical Moderna, i que va donar pas a una Junta Provisional sota la presidència de Miguel Molina Castelló. En l’any 1933 es va nomenar una Directiva presidida per Eduardo Lloréns Reig va redactar els nous Estatuts.

En l’etapa de postguerra la mà d’obra del director, Enrique Pérez Margarit duu a la banda una altes cotes d’esplendor, i va destacar en ella la figura de Gustavo Pascual Falcó, sotsdirector, músic i autor de reconeguda fama, creador de peces de gran importància en el repertori de música festera com el pasdoble “Paquito el Chocolatero”, conegut internacionalment.

En l’any 1954 Enrique Pérez Margarit per raons de salut i edat, deixa la batuta de la Unió Musical Contestana després de dirigir la banda durant 22 anys. Després d’una adreça interina, es nomeno un director Rafael Giner Estruch, director de bandes militars amb destinació a Alcoi, contant amb la Col·laboració com Sotsdirector de José Pérez Vilaplana.

En 1958, un Substituint Rafael Giner Estruch, la responsabilitat de l’adreça va recaure en José Pérez Vilaplana, professor jove sortit de la pròpia plantilla de la Banda. És impossible fer una breu història de la “Unió Musical Contestana” sense parlar de Do José Pérez Vilaplana, popularment conegut com “El Mestre de la Música”. No en va aquest gran músic la Va dirigir Durant més de trenta-cinc anys, fins al seu bé guanyada jubilació en 1994, data en la qual la Unió Musical Contestana li va concedir la Medalla d’Or i Brillants de l’Associació en reconeixement al seu gran treball, nomenant-lo a més Director Perpetu de la banda. Do José Pérez es guanyo el reconeixement com compositor de música festera, i el seu treball ha estat molt benvolguda pel públic fester i no fester. Entre les seves composicions podem destacar: “Segrelles”, “A mons pares”, “Bohemios del 29”, “Zoraidamir”, “Guàrdia Jalifiana”, “Gentileza 72”, “Als Berebers”, entre altres molts títols dintre d’una obra profunda i fecunda.

En 1971 la Unió Musical ingrés de ple dret en la Federació Valenciana de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. El dia 23 de desembre de 1978 ingressa en la Banda Esther García Ferrer, filla del llavors Vicepresident Mario García Pla, convertint-se en la primera dona músic en una banda contestana, motiu pel qual en el concert en honor a Santa Cecilia de l’any 2003 se li va lliurar una placa commemorativa al complir-se vint-i-cinc anys d’aquest esdeveniment. En l’actualitat Esther García Ferrer ocupa el càrrec de Directora de l’Escola de Música.-

Abandonant l’antic local que s’havia quedat obsoleta, el dia 27 de Juliol de 1991, sent President Mario García Pla, s’inaugura l’actual seu social, situada en el Carrer Literat Azorín, nombres 5 i 7. Es tracta d’un edifici propietat de la Unió Musical, compost de quatre plantes, que conta amb un auditori batejat “José Pérez Vilaplana”, amb sala amb capacitat per a més de tres-centes persones, diverses aules d’estudi per als músics, magatzems, de juntes, , etc En el seu finançament, a més amb recursos propis, la Unió ha Musical va contar amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana mitjançant una subvenció dintre del Programa Música 92. En nombroses ocasions la U.M.C. ha Cedit el seu Auditori per a la seva utilització per altres Entitats Culturals En col·laboració amb l’Ajuntament de Cocentaina.

Com ja s’ha indicat anteriorment, en l’any 1994 es jubila el Director de la Banda, el Mestre José Pérez Vilaplana, després de més de 35 anys en l’adreça, rebent un merescut homenatge per part de l’entitat. Després de diversos directors interins, al novembre de l’any 1995 assumeix l’adreça Javier Barberá Gálvez, sent la presentació oficial el dia 2 de desembre en ocasió del Concert en Honor a Santa Cecilia. Aquest jove músic nascut a Alfarp (València), roman al capdavant de la Banda fins a desembre de l’any 1996 i va morir tristament a l’agost de l’any 2000, rebent un merescut homenatge pòstum de la Banda en el XXIX Concert de Música Festera de l’any 2001. En l’any 1997 Robert Sanchis Richart és nomenat director i roman en el càrrec fins a l’any 1999 que ho assumeix Enrique Igual Blasco, que ho ocupa fins que al juny de 2004 és substituït per Josep Vicent Moltó García. Al seu torn, al juny de 2008 Josep Vicent Moltó deixa l’adreça de la Banda després de quatre anys de fructífer treball, càrrec que és ocupat per Mario Roig Vila, actual director titular de la Banda.-

En el 1996, Rafael Lledó García, com Vicepresident ha d’Assumir interinament les funcions de President, ja que per raons de treball, el President Juan José Torró Cinquè ha de traslladar-se a viure fora de la Vila contestana. És durant aquest any i sent President i Vicepresident els abans citats, quan es donen els primers passos per al reconeixement de l’Escola de Música de la Unió Musical Contestana per part de la Consellería de Cultura, presentant-se Educació i Ciència, la sol·licitud al desembre d’aquest mateix any. El dia 20 de Març de 1997 la Direcció general de Centres Docents de la Generalitat Valenciana dicta Resolució acordant la inscripció en el “Registre d’Escoles de Música de la  Comunitat Valenciana “de l’Escola de Música de la Unió Musical Contestana, sent President Vicente Cortés Fernández, que al gener d’aquest any havia assumit el càrrec,.

L’any 1998 va ser un any trist per a la Unió Musical Contestana Que Perdio el dia 8 d’Abril al que anés Durant més de trenta-cinc anys el seu director, don José Pérez Vilaplana, notícia que commocionà a tot el món fester. Desenes de corones de flors i telegrames de Condol d’Entitats Culturals i Autoritats de la Comunitat Valenciana van arribar a la seu de l’Associació, on en el seu Auditori “Mestre Josep Pérez Vilaplana” s’instal·là la vetlla, celebrant-se a l’endemà un funeral multitudinari on no va faltar l’emocionada interpretació de tres de les seves obres més Consagrades – “Als Berebers”, “Bohemios del 29” i “A mons pares” – per la seva Banda de tota la vida.

En l’any 2000 s’aprova el Reglament de Règim Intern de la Banda i és triat President Ernesto Palací Garrido, amb caràcter interí per a aquest any, sent triat al gener de l’any 2001 Vicente Cortés Fernández com president actual, càrrec que ocuparà fins a l’any 2005 que és substituït per José Vicente Pons Preses, i aquest al seu torn al gener de 2009 és substituït per Resis Sellés Domínguez, actual President de l’Associació.

En l’any 2004, en compliment del disposat en la Llei Orgànica 1 / 2002, de 22 de març, reguladora del Dret d’Associació, l’Assemblea General de Socis celebrada el dia nou de gener, va aprovar els nous Estatuts, adaptats a la legalitat , un instrument imprescindible perquè la vigent Entitat desenvolupo la seva activitat quotidiana. També en l’any 2004 la Unió Musical Contestana va donar un pas important en el camí de les noves tecnologies obrint la seva pagina web en internet: www.uniomusicalcontestana.és. A traves d’aquesta es pot accedir a una variada informació relacionada amb la Unió Musical, i la seva història, les seves activitats, l’Escola de Música, etc –

No podem fer una crònica de la història de la Unió Musical Contestana sense recollir, encara que sigui succintament, de la seva part palmarès. És difícil relacionar tots els premis aconseguits per a la Unió Musical Contestana al llarg de la seva història dilatada, però Hem d’Esmentar almenys els Següents: En 1935 el primer Guardó aconseguia amb un primer premi en la ciutat de Denia. Durant els anys 1943, 1953, 1955 i 1956 s’assoleixen quatre primers premis a Alcoi. I altre Primer Premi en 1954 en la ciutat d’Alacant. En aquests anys s’assoleixen guardons en diferents Certàmens convocats a Altea, L’Alfàs del Pi, Pego, Gandía, Elda, Almansa, Calp, etc –

Des de 1976, esmentant tan solament les actuacions més recents fins a avui, en 19 certàmens ha aconseguit: 9 primers premis, 7 segons, i 3 Tercers.

D’aquestes actuacions cap destacar que en 1977 i 1978, després de guanyar les eliminatòries comarcals, guanyo el mèrit de dos anys consecutius representar a la Província d’Alacant en els certàmens regionals. El 7 de març de 1982 va aconseguir el Primer Premi en un concurs de música festera celebrat en la Plaça de Toros d’Alacant. En 1984 acudeix al XIII Certamen Provincial de Bandes de Música, convocat per l’Excm. Diputació Provincial d’Alacant, Obtenint el Primer Premi Dintre de la Secció Primera. Mercè aquest premi la Unió Musical Contestana represento a la província d’Alacant en el VI Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana, celebrat el 10 de Juny de 1984 en el Real Monestir de Santa María del Puig, sent guardonada amb el Primer Premi de la Secció Primera.

Un dels concerts mes benvolgut pel músic de la Unió Musical és sens dubte el concert de Música Festera que cada any, en la vespra del començament de les Festes Contestanes, la Reuneix una gran banda amb el públic, i que en l’any 2009 va complir el seu XXXVII edició. En aquest Concert tradicionalment s’aprofita per a donar a conèixer al públic contestà les novetats més interessants dels compositors de música festera, amb una dedicació especial els de la pròpia casa, però Incloent en el repertori obres ja consagrades d’autors de reconegut prestigi. A més són cites anuals obligatòries, el concert en honor a la Mare de Déu del Miracle, El Concert de la Fira i el concert en honor a Santa Cecilia .-

La Unió Musical Contestana tampoc ha descurat la producció discogràfica. En 1980 va gravar un disc de música festera composta per autors locals. Anys després un segon disc amb música de Gustavo Pascual Falcó. De l’intercanvia cultural amb la banda musical de Caravaca de la Cruz (Murcia) va néixer en 1995 un tercer disc. En l’any 2002, una petició de la fila Sahorins, va gravar un disc compacte en Commemoració ALS cinquanta anys transcorreguts des que Don José Pérez Vilaplana compongués l’obra “Guàrdia Jalifiana” Dedicada a aquesta Fila. Nom en l’any 2003 es va gravar la primera part del disc compacte “El Moro Guerrer” que inauguro la col·lecció de Música d’Autors Contestans promoguda per la Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina i el títol dels quals, “El Moro Guerrero” al·ludeix al del pasdoble de Manuel Ferrando Gonzales (1841-1908), compost cap a l’any 1860 i que es considera el primer pasdoble compost per a la festa de moros i cristians. També és habitual gravar en disc compacte dels Concerts de Música Festera que se celebren anualment . En l’any 2006 la banda va gravar el disc Creu Daura del compositor contestà, Francisco Valor Lloréns, músic i sotsdirector de la Banda de la Unió Musical Contestana. Aquest enregistrament va ser guardonada en l’any 2007 amb el premio Euterpe al millor enregistrament atorgat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Aquest mateix any 2007 la Unió Musical Contestana va complir el seu 75 aniversari amb un programa ple d’actes que es van desenvolupar al llarg de tot l’any.-

El passat de la Unió Musical Contestana és un mirall on es miren els músics d’avui per a preparar el futur en recerca de nous èxits. Per a això és fonamental cuidar la “pedrera” a través de la qual desenvolupa el seu treball l’Escola de Música, que des de 1996 està inscrita en el “Registre d’Escoles de Música de la Comunitat Valenciana”. En l’actualitat l’Escola conta amb mes de noranta alumnes i una plantilla d’onze professors, sota l’adreça d’un equip jove ple d’il·lusió i bones idees, coordinat per la Directora Esther García Ferrer i integrat per Alicia Igual Blasco, María Dolores Navajas Benavent i Cristina Sellés Richart, amb Josep Manel Ferrándiz Castelló al capdavant de la Banda Juvenil. El treball de l’Escola També es projecta cap a l’exterior, ja que l’Escola de Música organitza audicions periòdicament dirigides als alumnes dels col·legis Contestans Amb la finalitat de donar-los a conèixer la importància què tenen les Bandes de Música en la tradició del nostre poble . Per a desenvolupar la seva labor formativa els alumnes de l’Escola de Música de la Unió Musical Contestana conten amb les magnifiques instal·lacions que l’Entitat té en la seva seu, amb cinc sales d’estudi i una sala de solfeig. L’Escola ha començat un donar els seus primerencs fruits amb la creació de la seva pròpia i nombrosa Banda Juvenil Dirigida en l’actualitat per Josep Manel Ferrándiz Castelló, segons s’ha dit. Aquesta Banda Juvenil és el trampolí on els alumnes es preparen per al seu futur ingrés en la primera Banda. Amb aquests vímets es prepara ja el futur de la Unió Musical Contestana. Des de gener de 2009 la Junta Directiva de la Societat està presidida per Resis Sellés Domínguez, amb el respatller d’un equip de govern capaç i responsable, que en coordinació amb el Director de la Banda Mario Roig Vila afronta dia a dia nous reptes amb l’única fi de donar a conèixer a tot el públic la música de la nostra terra.

Cocentaina, un divuit de maig de dos mil deu.-

Copyright 2022 Unió Musical Contestana.

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